Erkek Şapka Modelleri

Erkek şapka modelleri tarzınıza uygun çok sayıda ürün sunar. Şapkalar günümüzde bayan ve erkeklerin tarzını simgeleyen aksesuar olarak tarihi serüvenine devam etmektedir. Erkek şapka modelleri de erkeklerin tarz oluşturmasında önemli aksesuar olma konumunu hala korumaktadır. Birçok model ve tarzda şekil alan şapka, gelişim süresince çok farklı malzemelerden yapılmışlardır.

Kasket, bere, fötr, hasır, melon, trapper, kovboy ve panama şapka erkek şapka çeşitleri arasında sıkça kullanılan modeller arasındadır. Bu modeller arasında kendinize en uygun şapka modelinde karar vererek tarzınıza tarz katabilirsiniz. Şapka Market kıyafetlerinize uygun 1001 çeşit ürünü sizlere sunar. Kısa bir araştırma yaparak siz de sizi yansıtan modelde karar verebilirsiniz.

Fötr Şapka

Klasik bir parça olan fötr şapka geniş kenarlı ve tepe kısmı yüksektir. Günümüzde fötr şapkalar ağırlıklı olarak yün, keçe ve kaşmirden üretilmektedir. Fötr şapkanın ön kısımları aşağı doğru kıvrılarak, arka kısmı ise yukarı doğru eğim verilerek kullanılır. Bazı modellerinde renkli kuşak, kurdela, fiyonk ya da tüy bulunur. Tercihe göre seçim yaparak kullanılır.

Şapka modelleri erkek olarak yaptığınız internet aramalarında karşınıza sık sık fötr şapkalar çıkmaktadır. Özellikle hasırdan yapılan fötr şapkalar, yaz kullanımı için idealdir. Farklı renk seçenekleriyle istediğiniz kombini tamamlayarak tarzınızı oluşturabilirsiniz. Her kafa yapısına uygun olan bu model size yeni bir hava katacaktır.

Kep Şapka

Şapka modelleri erkek şeklindeki aramalarınızda karşınıza çıkan bir diğer model ise kep şapkalardır. Bayan, erkek, çocuk, genç çok geniş bir kullanım alanı vardır. Her kesimden her yaştan insanın kullandığı bu modellerde önde siperlik ve arkada bir toka bulunmaktadır. Önde bulunan siperliği dar veya geniş olarak farklı şekillerde kullanılabilir. Üzerlerinde birtakım işaretler ve şekiller tasarımı zenginleştiren ögelerdir.

erkek-şapka--modelleri

Şapka Market güvencesi ile ulaşabileceğiniz birçok özgün tasarımlar kep şapkalarda kullanılmaktadır. Tek bir standarda ve forma sahip olmadığından tasarım olarak çok rahat çalışma imkânı vermektedir. Dönemin moda ve isteklerine göre tasarım ve şekillere sahip olarak kullanımınıza sunulmaktadır. Erkek şapka fiyatları için bize iletişim kanallarımızdan ulaşabilirsiniz.

Panama Şapka

Geleneksel keçe yerine palmiye yapraklarından ya da samandan imal edilmiş olan Ekvator’un geleneksel şapka çeşididir. Günümüzde çok hafif hasır bir malzemeden imal edilen panama şapkalar yazları oldukça fazla tercih edilir. Form olarak tam daire olmadığından görüşü etkilemez ve günlük faaliyetlerin yapılmasına engel teşkil etmez. Güneşten korunmak için ideal olan bu şapkalar, hafifliği ile de kullananları cezbetmektedir. Erkek şapka modelleri olarak sıkça sorgulanan panama şapkanın fiyatına Şapka Market ile ulaşabilirsiniz. Bayan ve erkek için modelleri bulunmaktadır. Baş ölçüsü alınarak, santimetre cinsinden alınan ölçüye uygun olarak imal edilir. İnce işçiliği fazla olan bu model, hafifliği ve kullanışlı olmasıyla rağbet görmektedir. Çok fazla renk seçeneğiyle kullanıcılarını tercih yapmakta zorlamaktadır. Siz de Şapka Market ile alışverişinizi tamamlayıp yeni bir hava kazabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.