Erkek Kep Şapka

Erkek kep şapka herkese hitap eden ve farklı tarzları bir arada buluşturan bir üründür. Renk çeşitliliği ve zengin tasarımları ile herkese hitap edebilen bu ürünler bir standarda bağlı değildir. Temel bir formu olsa da bu genişletilebilen ve mevsimlere göre farklı formlara sokulabilen alternatifleri vardır. Ön tarafı siperlikli olan ve arka kısmında boyutunu ayarlamaya yarayan tokası bulunan erkek kep şapka modelleri bu özellikleri bakımından değişiklik gösterir. Özellikle önünde yer alan siperliği daha dar veya geniş olabilir. Adeta beyzbol şapkası gibi olan ön bölüme sahip erkek kep şapkaları olduğu gibi daha uzun versiyonları da bulunur. Bu sayede her yaş grubuna ve her zevke hitap eden erkek kep şapka alternatifleri görülür. Tasarım bakımından da zengin olan bu ürünler eskitme tarzlara sahip olabildiği gibi üzerlerinde birtakım semboller, işaretler ve şapkayı zenginleştiren tasarımlar yer alır. Özellikle erkek kepleri seçilirken en dikkat çeken özelliklerden biri de şapkanın üzerinde yer alan tasarım olur. Herkese hitap edebilecek bu tasarımlar içerisinden en uygunu seçilir.

Kep Şapka Çeşitleri

Kepler tek bir standarda ve forma sahip olmadığından gerek form gerekse tasarım bakımından çeşitlenir. Şapka Market üzerinden her birine erişilebilecek bu erkek kep şapka modelleri zengin tasarımları ile hitap edeceği kitleyi de genişletir. Ortalama 5 ile 6 parça olarak ayrı ayrı üretilen ve birleştirilen bu parçalarda nakış işaretlerini birçoğunda görmek mümkündür. Tasarıma özgü olan bu özellikleri ile kep şapkalar oluşur. Şapkanın kafa bölümünü oluşturan kısımlar ortada bir bölüm yardımı ile birleştirilir ve burada bir düğme görmek mümkündür. Aynı zamanda havalandırma delikleri bulunur ve kafanın rahatça hava alması sağlanır. Her mevsim için üretilen erkek kep şapka modelleri birçok farklı çeşide sahiptir.

·         Castro Şapka

·         W Şapka

·         Eskitme Şapka

·         Maritime Şapka

·         Shine Şapka

·         NYPD Şapka gibi alternatifleri bulunur.

Bu çeşitlilik tasarım bakımından oluşabildiği gibi form bakımından da farklılıklara sahiptir. Bazı keplerde bu malzemeleri de etkiler. Baskı ile tasarlanan erkek kep şapkalar da baskıya uygun kumaşlar ile üretilir.

Kep Şapka Fiyatları

Birçok çeşide sahip olan erkek kep şapkalar modaya uygun olarak yeni alternatiflere de erişir. Her dönem ve her mevsim kullanılan erkek kep şapkaları form bakımından çeşitlilik kazanır ve aksesuar olarak şapkayı daha geniş alanlara yayar. Renk bakımından da çeşitlenen erkek kep şapka örnekleri, her zaman bir tasarım ve baskı ürünü olmayıp bazen oldukça sade olur. Sade erkek kep şapkalar da ilgi görür ve ana renkler ile ara renkleri bünyesinde barındırır. Bazen ise tek bir sembol veya baskı içeren örnekler kep şapkalar içerisinde rastlanır. Kep şapka fiyatları da kullanılan malzeme, tasarım zenginliği, baskı işlemi gibi faktörlere bağlı olarak kendi içerisinde çeşitlere ayrılır.

 

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.