Ünlü Şapka Kullanımı Hastaları

Ünlülerin şapka kullanımı, pek çok insan tarafından merak edilen hususlardan biri olarak ön plana çıkmaktadır. Şapka meraklısı ünlüler ile ilgili liste uzun olsa da bazı ünlülerin şapka tutkuları diğerlerinden çok daha fazladır. Şapkayı adeta bir yaşam biçimi olarak düşünen bazı ünlüler, farklı ve estetik şapka modelleri ile insanların dikkatlerini çekmekte olup pek çok kimse, özel tasarım şapkalardan elde etmeye çalışmaktadır. Şapka kullanan ünlülerle ilgili ön plana çıkan isimler genel olarak aşağıdaki gibi sıralanabilir:

• Çağla Şikel
• Tülin Şahin
• Fadik Sevin Atasoy
• Okan Bayülgen
• Ece Erken
• MFÖ

Yukarıdaki gibi sıralanması mümkün olan ünlüler, şapka meraklısı ünlüler kategorisine girmekte ve sahip oldukları şapka modelleri ile ilgiyi üzerlerine çekmektedir.

Tülin Şahin

Tülin Şahin, renk renk ve farklı desenlerde şapkası olan ünlülerden biridir. Bazı dönemlerde üç şapka ile gezdiğini ve yanında yedek şapkalar bulundurduğunu belirten Şahin, oldukça estetik şapka modellerine sahip. Şapkanın kendisi için bir tutku olduğunu belirten Tülin Şahin, bagajında 4-5 şapka ile gezdiğini söylüyor.

Çağla Şikel

Çağla Şikel, şapka meraklısı ünlüler kategorisinde kendisine özel bir yer bulan ünlülerden bir diğeridir. O kadar fazla şapka modeline sahip ki mağaza mı açsam şeklinde bir düşünce içerisine bile girmiş.

Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy da şapkaları ile dikkat çeken ünlü isimlerden bir tanesidir. Evinde oldukça fazla sayıda şapka bulunan Atasoy, ayağı kırıkken bile şapka almak için bir dükkana girdiğini belirtiyor.

Okan Bayülgen

Şapkası ile insanların dikkatini çeken isimlerden bir diğeri Okan Bayülgen. Şapkalı ünlüler şeklinde bir kategoriye dahil edilebilen Bayülgen, şapkaları sevdiğini ve özellikle fotoğraf çektirirken gizemli bir hava kattığını ifade ediyor. Farklı modellerde şapkaları ile bilinen Bayülgen, şapka seven ünlülerden bir diğeri olarak insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır.

Ece Erken

Televizyonların sevilen ismi Ece Erken, farklı renk ve desende şapkalar takmakta ve bu şapkaları ile göz alıcı bir görünüme sahip olmaktadır. Şapka seven ünlüler kapsamına alınabilen Erken, evinde 100’den fazla şapka olduğunu ifade etti.

MFÖ

Son olarak ise Türkiye’nin sevilen müzik gruplarından biri olan MFÖ, “Şapkasız Çıkmam Abi” adıyla bir şarkı bile yaptılar. Evlerinde 500’e yakın şapka olduğunu ifade eden grup, şapka tutkunu kategorisine girmeyi hak etmektedir.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen ünlülerin her biri, şapkaları bir yaşam biçimi olarak görmeleri ile bilinmekte ve insanların dikkatini çekmektedir.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.