Unisex Şapka Modelleri

Şapka modası, birçok insan tarafından yakından takip edilmekte ve pek çok kimse unisex şapka modelleri başta olmak üzere şıklığa konu olan birçok şapka ile ilgili derinlemesine bir şekilde araştırma yapmaktadır. Bazı şapkalar kadınlarla bazıları ise erkeklerle özdeşleşmiş olsa da unisex, yani her iki cinsin de rahatlıkla kullanabildiği şapka modelleri bulunduğu bilinen bir gerçektir.

Bu modeller, farklı stillere sahiptir ve başarılı kombinler oluşturulmasını sağlayarak pek çok insan tarafından tercih sebebi olmaktadır. Peki ama unisex şapka modelleri kategorisine giren şapkalar hangileridir?

Kadın ve erkekler tarafından göz alıcı kombinler yaratmak amacıyla tercih edilen şapka modelleri, şu şekilde karşımıza çıkar:

  • Her dönemin modası bereler
  • Tarz sahibi kovboy şapkaları
  • Spor şıklığın sahibi beyzbol şapkalar
  • Kullanışlı ve işlevsel hasır şapkalar
  • Charlie Chaplin ile özdeşleşen melon şapkalar
  • Şapka dünyasında bir klasik olan fötr şapkalar

Yukarıdaki gibi sıralanabilen şapkaların her biri unisex şapka olarak bilinmekte ve pek çok insan tarafından tercih edilmektedir.

Şık ve Kaliteli Bereler

Özellikle kış aylarının vazgeçilmez şapka modellerinden biri olan bereler, özgün bir tarza sahip olmak isteyen kadın ve erkekler tarafından kullanılmaktadır. El örgüsü ya da makine örgüsü olarak üretilebilen bereler, sonbaharın da havasını bünyesinde barındırmakta ve unisex şapka modeli kapsamında yer almaktadır.

Tarz Sahibi Kovboy Şapkaları

Kovboy şapkaları, salaş bir tarza sahip olmak isteyenlerin kullandıkları şapka modellerinden biri olarak bilindiği için sokak modasında kovboy şapkalarının ayrıcalıklı bir konuma sahip olduğunu ifade etmek olanaklıdır. Geniş kenarları ile dikkatleri üzerine çeken kovboy şapkaları, en özel şapka modellerinden biridir.

Kullanışlı Hasır Şapkalar

Hasır şapkalar, yaz aylarında kreatif kombinler oluşturmak isteyen kadın ve erkekler tarafından tercih edilen bir diğer unisex şapka modeli olarak bilinmektedir. Küçük ve gösterişli detayları ile kendini  özel kılan bu şapkalar, sahil kenarında güneşlenmek isteyenler için ayrıcalıklı bir seçenek olarak moda dünyasında bulunmaktadır.

Beyzbol Şapkaları

Spor bir görüntüye ulaşmak ama şıklığı da elinden bırakmak istemeyen kişiler, beyzbol şapkaları ile arzuladıkları gibi bir kombin oluşturabilmektedir. Unisex şapkalar kategorisinde yer alan beyzbol şapkalar ile oldukça samimi bir görüntü oluşturabilir ve kendinizi özel hissedebilirsiniz.

Şapka Modellerinde Bir Klasik:Fötr Şapkalar

Klasikleşmiş bir model olan fötr şapkalar, yüksek bir tepe sahiptir ve kişilerin şık kombinlere ulaşmasını sağlamaktadır. Hem kadınlar hem de erkeklerin ortak olarak kullanabilecekleri bu modeller, klasikleşmiş bir şapka modeli olarak bilinmektedir.

Charlie Chaplin ile Özdeşleşen Melon Şapkalar

Melon şapkalar, Charlie Chaplin ile özdeşleşen şapka modellerinden biri olma özelliğine sahiptir. Klasik giyinmeyi seven erkeklerin tercih sebebi olan melon şapkalar, aynı zamanda kadınlar tarafından da kullanılabilmekte olduğu için melon şapkaların unisex şapka modeli kategorisinde bulunduğunu ifade edebiliriz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.