TOPTAN ŞAPKA

Toptan şapka almak için doğru ve güvenli bir yer bulmak küçük işletmeler için bazen çok büyük bir sıkıntı yaratmaktadır. Toptan olarak şapka alabilmek için işletmelerin aradığı birtakım özellikler bulunmaktadır. Bunlar;

·         Kaliteli kumaşlara ve materyale sahip şapkalar almak, işletmeler için önemlidir. Böylece de müşteri memnuniyeti üst düzeyde tutulabilir ve daha çok müşteriye yönelebilirler.

·         Farklı modellerde şapkaların bulunması da önemlidir. Böylece müşterilere farklı çeşitlilik sağlanarak, her müşteriye hitap edilir.

·         Fiyatlar açısından uygun fiyatlar sunması da tabi ki önemlidir.

·         Bir diğer mesele de güvenli kargo konusudur. Alınan toptan malın güvenli ve hızlı bir şekilde kargo ile gelmesi önem teşkil etmektedir.

Bu maddelere dikkat eden işletmeler, bu maddeleri sağlayan bir firmadan gönül rahatlığı ile toptan mal alabilirler.

Kep Şapka

Toptan olarak alabileceğiniz şapkalardan biri de kep şapka modelleridir. Kep şapka modelleri sık sık yaz aylarında tercih edilen modellerden biridir. Spor ve modern bir tasarıma sahip olduğundan dolayı hem gençler hem de yetişkinler tarafından sık sık tercih edilmektedir. Erkeklerin tercih etmesi kadar kadınların da tercih ettiği bir şapka modelidir. Bu kadar çok tercih edilmesinden dolayı işletmelerde satışa ve müşteri memnuniyetine yol açacaktır. Kep şapkalarının farklı farklı modelleri mevcuttur. Bu modeller arasından w desenli, shine ve çapa desenli gibi pek çok desenlisi bulunmakla birlikte sade ve düz tasarımı da bulunmaktadır. Kep şapkalarının Castro modeli ya da eskitme modelleri de sık sık tercih edilmektedir. Eskitme kumaş artık her alana yayılmışken şapka modasına da dahil olmuştur. Bu kumaşların kaliteli olması çok önemlidir. Çünkü uzun süre güneşte giyilen bu şapkaların kumaşlarında bozulma olması müşteri memnuniyetini engeller. Bundan dolayı da işletmeler iyi kumaşa sahip kep şapkaları tercih eder.

Hasır Şapka

Hasır şapka modelleri toptan alabileceğiniz yine çok fazla kullanılan şapka modellerinden biridir. Yaz aylarının vazgeçilmez modeli olan hasır şapkalar. Artık yeni yeni diğer mevsimlerde de kombinimize aksesuar olarak kullanmaya başladık. Hem erkek hem de kadınların kullandığı hasır şapkalar, yazın güneşten bizi korumak için çok rahat tercih edebileceğimiz biz özelliğe sahip. Aynı zamanda sonbaharda elbise ya da kot üzerine, erkeklerde de günlük kıyafet üzerine şıklık katmak adına kullanılan bir aksesuar görevi de görmektedir. Lacivert, kahverengi, beyaz ve daha pek çok rengi bulunmaktadır. Hasır şapka ile her mevsim ve erkek, kadın her müşteriye kolaylıkla hitap edebilirsiniz. Hem yazın hem de kışın satışlarda yüksek olacak bir şapka modelidir. Hatta son zamanlarda çocuklar içinde sık sık tercih edilmektedir. Hafif bir materyale sahip olması çocuklar için daha cazip bir konum yaratmaktadır. Hem hasır hem de daha pek çok şapka modellerini toptan bir şekilde alıp, müşterilerinizi memnun etmek istiyorsanız Sapkamarket.com adresini ziyaret ediniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.