Kep Şapka Modelleri

Kep şapka modelleri çok sayıda seçeneğe sahiptir. Bu şapka modeli uzun yıllardır tercih edilir. Özellikle sportif görünümü ile öne çıkan bu ürün tasarım açısından zenginleştirmeye açıktır. Kep şapkalar model bazında değişmez olsa da tasarım bakımından çeşitlenmeye açıktır. Tasarıma açık olan üst bölümü tek renk olabildiği gibi özgün tasarımları bünyesinde barındırır. Pek çok kişinin ilgisini çeken erkek kep şapka unisex versiyonlara da sahiptir. Bu sayede hem kadınlar hem de erkekler için uygundur.

Kep şapkalar her kafa yapısına uygun olarak tasarlanır. Bunu sağlayan şey ise kep şapkaların arkasında yer alan tokadır. Bu tokalar boyutu belirlerken kafa yapısına en uygun formu almasını da sağlar. Aynı zamanda her mevsime uyumlu farklı malzemelerden yapılabilir olması kullanışlılığını da arttırır. Günümüzde kep şapkalar sadece spor görüntüyü değil aynı zamanda şık tasarımları da barındırır. Bu sayede kepler herkese uygun hale gelir. Aynı zamanda pek çok yerde kullanıma da uygundur. Kepler günümüzde şıklaştırılan versiyonları ile özel yerlerde de kullanılır.

Erkek Kep Şapka

Kepler genellikle önü yüzü gölgeleyecek formda üretilir. Ancak burada çeşitlilik görmek mümkündür. Özellikle kış için üretilen kep şapka modelleri ön bölümleri daha geniş veya daha dar olarak tasarlanır. Castro çeşidi kep şapkaların ön bölümü çok daha geniştir ve tasarımda değişiklik görünür. Standart keplerde ise ön kısım biraz daha dar olarak tasarlanır. Aynı zamanda mevsimsel olarak tercih edilen şapkaların malzemeleri de değişiklik gösterir. Kumaş çeşitliliği şapkalarda esas etkili olan faktörler arasında yer alır. Daha kalın malzemeler kışın öne çıkarken ince kumaşlar yazın ve bahar mevsimlerinde ön plana çıkar.

Şapka Market üzerinden erişilebilecek birçok kep şapka modelleri kaliteli ithal malzemeden elde edilir. Kep şapkalar, tasarım ve baskı bakımından da ayrılarak herkese hitap eden ürünler sunulur. İthal kaliteli kumaşlardan elde edilen bu ürünler birkaç parçanın birleştirilmesi ile oluşur ve tepe noktada bu parçalar buluşur. Bu tasarımlar ve baskılar da birleştirme öncesi veya sonrası yapılır. Baskı yöntemi ile elde edilen erkek kep şapkalar da bulunur.

Kep Şapka Fiyatları

Kep şapka çeşitleri oldukça fazla olduğundan ürünlerde fiyat bazında da değişiklik görünür. Kep şapka fiyatları bu sayede birçok alternatife sahiptir. Bunu belirleyen şey de ürünün malzemesi olur. Malzemedeki çeşitlilik fiyatı belirleyen faktörlerden olup şıklık katan bir etkisi de bulunur. Fiyatı etkileyen bir diğer faktör de tasarım olur. Kumaş üzerine yapılan tasarımlar bazen baskı bazen ise işleme yöntemi ile tercih edilir. Baskı yöntemi ile elde edilen erkek kep şapkaları ile işleme yöntemi ile yapılan kep şapkalar arasında fiyat farkı dikkat çeker. Kep şapka fiyatları ebat çeşitliği olmadığı için ebat bazında değişim göstermez. Sizler de ürünlerimiz arasında kısa bir araştırma yaparak sizlere hitap eden kep şapka modelleri arasında tercih yapabilirsiniz.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.