Büyük Hasır Şapka

Büyük hasır şapka, özellikle güneşten korunma amacı için oldukça etkili bir üründür. Herkesin ilgisini çeken ve hem erkek hem de kadınların tercih ettiği bu ürün yazın oldukça ilgi görür. Yazın ve bazı bölgelerde bahar mevsimlerinde dahi kullanılabilen büyük hasır şapkalar geniş ebat ile kullanım kolaylığı sağlar. Sağlıklı bir cilt için güneş ile gereken ana temastan kaçınılması için tercih edilir. Yüzün güneş ile direkt temasını kesen bu model şapkalar hem erkekler ve hem de kadınların cilt sağlığını korur. Aynı zamanda şık görüntüsü ile pek çok yaz ve bahar kombinleri ile uyumludur. Her rengi bulunan bu ürün kaliteli hasır malzemeden elde edilir ve kafa derisinin sağlığını korumak üzere tasarlanır. Kafa derisini sıkmayan ve tam oturan tasarımları ile her model şapkaya Şapka Market üzerinde ulaşabilirsiniz.

Büyük Hasır Şapka Modelleri

Hasır şapka modelleri ebadına ve tasarımına göre değişir. Bunlardan biri bu tarz şapkalar iken fötr hasır şapkalar da bulunur. Hasır fötr şapka modelleri ile farkı dış bölümünün daha uzun ve geniş olması bu modeli daha da çarpıcı kılar. Bu model de hasır fötr şapka gibi ithal kaliteli hasırdan elde edilir. İnce işçilik ile dikilir ve en iyi formu verilir. Sonrasında orta bölümüne katlı bir biçimde kumaş yerleştirilir. Sökülmeyen kaliteli kumaş uzun süreli kullanılabilir bir ürün haline getirir. Aynı zamanda bu kumaş şapkanın formunu da verir. Hasır şapka erkek çeşitlerinin birçok farklı rengi de vardır. Bu sayede her cinse ve ebatta uygun ürünler arasından alıcı kendisine en uygun olanı seçebilir. Büyük hasır şapka tercih edenler güneşten ekstra etkilenmemeyi amaçlar. Diğer hasır şapkalar da benzer bir etkiyi verir ancak büyük versiyonu ile yüzün büyük bir bölümü güneşin zararlı ışınlarından etkilenmez.

Büyük Hasır Şapka Fiyatları

Büyük hasır şapka erkek çeşitleri her kombine uyum sağlayan bir tarza sahiptir. Kaliteli hasır malzemeden elde edilen ürünler kafa derisine uyumlu olarak tercih edilir. Uzun süre kullanıldığında dahi terletmeyen ve kızarıklık yapmayan bu ürünler sıcak yaz günleri için oldukça uygundur. Yazın güneşin tepede olduğu uzunca sürelerde kullanımı ile cildin büyük bir bölümünü korur. Bu sayede zararlı ışınları önlerken şık görüntüyü de pekiştirir. Bu model şapkalar yaz aylarında güneş tepeden ayrıldığında dahi takmak mümkündür. Koruyucu etkisi ile bilinen ürün, şık görüntüsü ile de göz kamaştırır. Özellikle yazın kullanılan büyük hasır şapkaların fiyatları da ilgi çeker. Büyük hasır şapka fiyatları içerisinde malzemeye ve örülme biçimine göre çeşitlenir.Üst düzey kalitede malzemeden elde edilen bu ürünler uzun süreli kullanım imkanı sunar. Büyük hasır şapka kullananlar için olumlu etkileri ve hoş görüntüsü ile bilinir.

Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.