PANAMA ŞAPKA


Panama şapka çeşitleri, sıcaktan korunma imkânı sunarken aynı zamanda hoş bir görüntü de verir. Şapkaların tasarımları takan kişilere göre şekillenir. Panama şapkası da buna iyi bir örnek olarak verilebilir. Panama Kanalı inşası esnasında orada çalışan işçilerin taktığı Panama şapka bu isim ile adlandırılır. Ancak aslında Panama şapkası, Panama’da ortaya çıkmaz. Ekvator civarından gelen bir tüccar buradaki işçilere Panama şapkalarını satar ve sonrasında bu şapkalar Panama’da yaygınlık kazanır. İlk kullanıldığı zamanlarda güneşten korunmak amaçlı tercih edilen bu şapka tarzı ve hafifliği ile bugün de kullanılan ve sevilen bir şapka modeli olur. Özellikle çok sıcak olan Panama’da güneşten korunmak için tercih edilen Panama şapka çok hafif hasır bir malzemeden imal edilir ve diğer hasır şapkalardan farklı oldukça anlaşılır. Formu itibari ile de tam bir daire olmayan şapka görüşü etkilemez ve günlük işlevleri gerçekleştirmeyi sağlar. Birçok rengi bulunan Panama şapka herkes için alternatiflere sahiptir.

Panama Şapka Modelleri

Panama şapka modelleri, cinsiyet ayırmayan tasarımı ile herkese uygun olarak üretilir. Seçimi yaparken de baş ölçüsü alınır ve santim cinsinden çıkan ölçülere göre en uygun Panama şapkası belirlenir. Birçok farklı renkte her ebatta Panama şapkası çeşitler bulunur. Panama şapkaları siyah, kahverengi, lacivert, gri, koyu kahverengi, beyaz ve krem tonlarında alternatiflere sahiptir. İnce işçiliğe sahip olan bu şapkaların renk çeşitliliği her birinde şapkayı başka bir hale getirir. Bu da Panama şapkaların özgün özellikleri arasında yer alır.

 Panama şapka siyah ile krem rengi modellerinin farklı görünümü, şapkanın her tonuna olan ilgiyi de arttırır. Kullanımı oldukça kolay olan ve ağırlık yapmayan bir malzemeden üretilen bu hasır şapkalar ince işçilik ile elde edilir. İç içe geçmiş ve belli bir örüntüye sahip hasır tasarımı ortasında birkaç kattan oluşan siyah kumaşı ile bütünleşir. Hasırın formunu daha iyi hale getiren bu kumaşlar tasarıma da canlılık katar.

Panama Şapka Fiyatları

Panama şapkalar 1900'lerden beri bilinen ve tercih bir şapka modeli olur. Tasarımı itibari ile özel malzemeden imal edilen Panama şapkaları daha hafif olduğundan yazın pek çok yerde kullanılır. Yazlık yerlerde, tatillerde ve seyahatlerde tercih edilen Panama şapka günlük hayatta dışarı çıkarken her yerde takılmak için uygundur. Şapkalar arasında mevsimlik görüntüsü ile bilinse de pek çok kombini hem şık hem de spor gösterebilme özelliği de vardır. Panama şapka fiyatları da bu nedenle merak edilir. Her bütçeye uygun olan kaliteli Panama şapka çeşitleri ile kombin yapabilmek ve şık bir görüntü elde edebilmek Şapka Market sayesinde mümkündür. Sizler de kısa bir araştırma yaparak Şapka Market bünyesinde bulunan ürün modelleri arasından kendinize uygun olanı bulabilir ve yeni bir tarza sahip olabilirsiniz.


Bu Yazıyı Paylaşmak İster misiniz ?
Kategoriler
Blog
Telefon Sipariş
Telefon Sipariş
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?
softtr® | Profesyonel E-Ticaret Sistemleri ile hazırlanmıştır.